KHS hiihtokoulu on lapsille ja nuorille tarkoitettu hiihtokoulu, jossa opitaan hiihtoharjottelun ja kilpailemisen perusteet!

25.5.20

KHS:n kesäharjoitukset yli kymmenvuotiaille alkavat 1.6 kello 18:00

Tervehdys Hiihtoväki,

Kainuun Hiihtoseuran kesäharjoitukset Hopeasompa-ikäsille (yli 10-vuotiaat) alkavat ensi maanantaina 1.6. kello 18:00. Harjoitusten alkuun on info Suomen Hiihtoliiton uudesta Sinivalkoinen latu -valmennuslinjauksesta urheilijoille ja vanhemmille, kesto noin 45 minuuttia. Tämän jälkeen tehdään ensimmäinen kesäharjoitus urheilukentällä noin 45 minuuttia. Infotilaisuus pidetään Kajaanin vanhan jäähallin tiloissa, kokoontuminen jäähallin taakse uusien pukuhuoneiden luokse.

Terveisin,
Olli


Yhteisharjoitukset voidaan aloittaa valtioneuvoksen ohjeiden mukaisesti 1.6 alkaen. Alla Olympiakomitean ohjeita ja tarkennuksia yhteisharjoituksista, lisätietoja löytyy linkeistä.


Valtioneuvoston periaatepäätöksen 6.5.2020 mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin, mikä mahdollistaa lajin- ja pelinomaisen harjoittelun käynnistämisen ulko- ja sisäliikuntapaikoilla. Harjoittelun tulee tapahtua alle 50 hengen ryhmissä.
Harjoitustoiminnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota käsihygieniaan. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on suositeltavaa olla saatavilla harjoituksen aikana. Harjoituksiin ei saa tulla, jos henkilöllä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
Olympiakomitean toimintaohjeet lajien huippu-urheiluun koronavirusepidemian aikana tulee huomioida soveltuvin osin myös lajin muussa harjoitustoiminnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti