KHS hiihtokoulu on lapsille ja nuorille tarkoitettu hiihtokoulu, jossa opitaan hiihtoharjottelun ja kilpailemisen perusteet!

6.12.20

Hiihtokoulu 7.12, korona-ohjeita ja hiihtokoulumaksu


 Moikka Hiihtokoululaiset!


Huomenna hiihtokoulussa hiidetään vapaalla ja tehdään tasapainoilua sekä tekniikkaharjoituksisa.

Hiihtokoulun jatkosta on keskusteltu Kainuun pandemiapäällikkö Olli-Pekka Koukkarin kanssa. Harjoituksia voidaan pitää kun pysytään omissa, noin 10 hengen, ryhmissä ja otetaan turvavälit huomioon. Harjoituksiin vain ehdottoman terveenä, pienetkin infektio-oireet pitää ottaa huomioon ja oireisena treeneihin ei saa tulla.

Vanhemmille on tullut sähköpostiin lasku hiihtokoulusta, tarkistakaa myös roskapostinne jos postia ei ole tullut. Alla vielä sähköpostilla tulleet ohjeet hiihtokoulun laskun maksun maksuun sekä mahdollisen pipon tilaukseen.

Terveisin,

Olli

******************************

Tervehdys,


Ohessa hiihtokoulukauden 2020-2021 lasku. Maksu on 100€ ja sisaralennus 1 sisaruksesta 10€, toisesta 20 € jne. Hiihtokoulumaksuun kuuluu hiihtokoululaiselle liitteen mukainen KHS pipo. Vanhemmat voivat halutessaan ostaa samanlaisen pipon 20€ hintaan, maksulla tuette myös KHS:n junioritoimintaa. Ota kuva maksukuitista kun tulet hakemaan pipoa. Pipoja jaetaan ensi maanantaina hiihtokoulussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti